Majstrovstvá Slovenska 2018

Po splnení všetkých kritérií a umiestnenia do 14. miesta v slovenskom pohári pri nádejach a do 12. miesta u mladšieho žiactva sa Krasoklubu Detva podaril zatiaľ najväčší úspech v histórii klubu, keď sa na šampionáte v Ružomberku predstavili až tri pretekárky spod Poľany.

Detvianske dievčatá podali tie najlepšie výkony vo svojej doterajšej kariére, ktorými potvrdili že patria na Slovensku ku krasokorčuliarskej špičke. Víkend sa teda niesol v znamení úsmevov na tvárach dievčat a sĺz hrdosti v očiach rodičov.

„Úžasné druhé miesto a striebornú medailu si z majstrovstiev odniesla Lucka Jacková v kategórii Mladšie žiačky 11, ktorá ako favoritka klubu nesklamala a opäť predviedla nádhernú bezchybnú jazdu.“

Ďalšie striebro si vybojovala o tri roky mladšia Livka Chalupská v kategórii Nádeje dievčatá 8, čo bolo pre všetkých obrovským a príjemným prekvapením. Obe už na majstrovstvách Slovenska štartovali a výrazne si tento rok polepšili.

Prvýkrát sa do súťaže o majstra SR prebojovala aj tretia z pretekárok Dominika Strečková v kategórii Nádeje dievčatá 10. Strečková sa umiestnila na výbornom 8.mieste.

„Všetky tri krasokorčuliarky si počas celej sezóny vybojovali viaceré medailové ocenenia, za čo im patrí pochvala a veľká vďaka za to, že hrdo reprezentujú seba, svoj klub a mesto Detva.“

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.